Aebi Schmidt en Hilaire Van der Haeghe slaan de handen in elkaar

Aebi Schmidt en Hilaire Van der Haeghe slaan de handen in elkaar
Aebi Schmidt en Hilaire Van der Haeghe slaan de handen in elkaar

Aebi Schmidt en Hilaire van der Haeghe bundelen hun krachten voor de verdeling van de straatveegmachines en werktuigdragers op de Belgische markt.

Met deze samenwerking zet Hilaire van der Haeghe een nieuwe stap in de wereld van de reiniging van stedelijke gebieden.

HH municipal is gespecialiseerd in de verkoop en het ‘servicen’ van hoogwaardige veegmachines voor steden en gemeenten in Belgie van het gerenommeerde merk ‘Schmidt’. Door het aanbieden van efficiënte en geavanceerde reinigingsoplossingen willen we bijdragen aan het creëren van aangename, leefbare steden en gemeenten.

Bij HH municipal werken we volgens een aantal belangrijke kernwaarden die ons begeleiden in alles wat we doen.

Zo streven we naar kwaliteit en excellentie. Het leveren van hoogwaardige veegmachines van Schmidt is van essentieel belang voor het bereiken van de beste reinigingsresultaten. Aan ons om ervoor te zorgen dat al onze ‘Schmidt’ machines voldoen aan de hoogste eisen wat betreft prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Integriteit is eveneens een fundamentele waarde binnen ons bedrijf. We handelen steeds op een eerlijke, ethische manier, waarbij we de belangen van onze klanten op de eerste plaats zetten. U kunt erop vertrouwen dat we transparant en betrouwbaar zijn in onze interacties en onze verplichtingen nakomen.

Samenwerking is een andere waarde die we koesteren. Samenwerking met onze klanten is essentieel om de meest effectieve en op maat gemaakte oplossingen te kunnen aanbieden. Door nauw samen te werken met onze klanten begrijpen we hun unieke behoeften en kunnen we oplossingen op maat ontwikkelen.

We zetten ons in voor duurzaamheid en zijn milieubewust. Reiniging draait niet alleen rond het verwijderen van vuil, maar ook rond het minimaliseren van de impact op het milieu. Daarom opteren we voor milieuvriendelijke technologieën en duurzame oplossingen, zoals het verminderen van emissies, het optimaliseren van het brandstofverbruik en het bevorderen van recycling en afvalbeheer.

Bij HH municipal zijn we trots op onze missie en zoeken we samen met u naar de optimale reinigingsoplossingen. Door de kwaliteit van ‘Schmidt’-veegmachines te combineren met onze ethische en duurzame benadering, werken we aan een aangename en duurzamere leefomgeving voor ons allemaal.

Deel dit artikel

Copyright © 2023 - Hilaire Van der Haeghe - https://www.hh-municipal.be - municipal@vanderhaeghe.be

HH municipal - Boomsesteenweg 174, B-2610 Wilrijk (Antwerpen), Belgium - (+32) 03 821 08 30 - BE 0420.546.567