"Schmidt's veegmachines,
een verzorgde leefomgeving,
elke dag opnieuw!"
Financiering
HH municipal, wij helpen u graag
met het vinden van de juiste financiering.
Opleidingen
HH municipal, leer efficiënt werken
met onze machines.
Wisselstukken
HH municipal, hou uw veegmachines
in topconditie dankzij onze
voorraad ‘originele’ wisselstukken.
Onderhoud
HH municipal, complete
onderhoudsoplossingen
voor uw veegmachines. reparaties.

Financiering

De uitbreiding van uw voertuigenpark gaat vaak gepaard met aanzienlijke budgetten en aankoopbedragen. HH municipal helpt u bij de financiering van uw aankoop en biedt u flexibele, op maat gemaakte financieringsoplossingen aan.

Ons ervaren team werkt nauw met u samen om de beste financiering die bij uw budget en behoeften past, te bepalen. We bieden verschillende financieringsmogelijkheden aan, zoals lease- en leningarrangementen, waarbij rekening wordt gehouden met factoren zoals de rentetarieven, de betalingstermijn en de totale kostprijs van uw investering. Door te kiezen voor een financiering via HH municipal, kunt u uw cashflow behouden en uw investering spreiden over een periode die voor u het meest geschikt is.

Wij streven ernaar om het financieringsproces soepel en efficiënt te laten verlopen, zodat u snel over uw veegmachines kunt beschikken.

Contacteer ons en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het verkrijgen van de financiering die u nodig heeft. Wij staan klaar om u te begeleiden en samen met u te werken aan een succesvolle en rendabele investering.

Voor meer informatie: klik hier

Opleidingen

Goed opgeleide, deskundige gebruikers zijn cruciaal voor een optimale productiviteit. Daarom bieden we u op maat gemaakte opleidingen aan om uw personeel de nodige kennis en vaardigheden aan te leren. Onze professionele lesgevers delen hun expertise en praktijkervaringen.

Tijdens deze opleidingen behandelen we o.a. de bedieningsinstructies, de veiligheidsprocedures, de onderhoudstechnieken en werken we probleemoplossend. De opleidingen kunnen worden aangepast op basis van uw specifieke behoeften. We hebben basisopleidingen voor beginners, maar ook geavanceerde trainingen voor ervaren gebruikers.

U zult merken dat uw medewerkers tijdens onze opleidingen leren om de veegmachines op de juiste manier te bedienen, wat zorgt voor een verhoogde productiviteit en tevens de levensduur van uw machines (uw investering) verkengd.

Neem vandaag nog contact op met HH municipal, geniet van onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden en til uw team naar een hoger niveau.

Voor meer informatie: klik hier

Wisselstukken

We begrijpen hoe belangrijk het is om snel toegang te hebben tot de nodige wisselstukken voor uw veegmachines. Elk uur dat uw machine stil staat is immers een uur van non-productiviteit. Daarom bieden we u een uitgebreide voorraad vervangingsonderdelen van topkwaliteit aan.

We hebben een ruime en brede voorraad wisselstukken ter beschikking om uw veegmachine snel weer productief te maken. Deze zijn duurzaam en betrouwbaar, zodat u kunt rekenen op optimale prestaties en een langdurige functionaliteit van uw machines.

Ons deskundig team staat steeds klaar om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden. We streven ernaar om u snel te helpen, de wisselstukken snel te leveren en u een uitstekende klantenservice te bieden.

Kies voor hoogwaardige wisselstukken en zorg ervoor dat uw veegmachines optimaal blijven presteren. Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en de juiste wisselstukken voor uw machines te bestellen.

Voor meer informatie: klik hier

Onderhoud

Het regelmatig onderhouden van uw veegmachines is doorslaggevend voor de prestaties en de levensduur. U kunt bij ons terecht voor diverse onderhoudsmogelijkheden zodat uw machines steeds in topconditie blijven.

Ons ervaren team van technici staat voor u klaar om preventief onderhoud, inspecties en reparaties uit te voeren. We werken met aangepaste onderhoudsplannen op basis van uw specifieke behoeften en werkschema's. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, worden potentiële problemen tijdig opgespoord en verholpen en wat kostbare stilstand voorkomt.

Bij HH municipal gebruiken we enkel originele onderdelen en werken we met vooruitstrevende onderhoudstechnieken om ervoor te zorgen dat uw veegmachines in topcondities blijven. Onze technici zijn goed opgeleid en ervaren om uw machines efficiënt en professioneel te onderhouden.

Vertrouw op HH municipal voor het onderhoud van uw veegmachines. Neem vandaag nog contact met ons op om uw onderhoudsbehoeften te bespreken en een op maat gemaakt onderhoudsplan te ontwikkelen dat past bij uw specifieke eisen.

Voor meer informatie: klik hier

Copyright © 2023 - Hilaire Van der Haeghe - https://www.hh-municipal.be - municipal@vanderhaeghe.be

HH municipal - Boomsesteenweg 174, B-2610 Wilrijk (Antwerpen), Belgium - (+32) 03 821 08 30 - BE 0420.546.567